Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi194g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen52g72kcal9.9g0g3.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g29g18kcal0.4g3.8g0g0.3g
Porkkana keitetty16g4.4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Ohrasuurimo 13g42kcal1.1g8.2g0.3g1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.4g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g283kcal23.8g26.4g8.4g3.6g
Valittu annoskoko313g142kcal11.9g13.2g4.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g71kcal6g6.6g2.1g0.9g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422