Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.2g0.2g0.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.7g6.1kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)25g50kcal0.6g1g5g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g41g145kcal0.9g3.3g14.5g0g
Mansikka 36g17kcal0.2g3.1g0.1g0.7g
Banaani, kuorittu 50g43kcal0.5g9.1g0.2g0.9g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen75g45kcal0.2g10.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1075kcal18.2g137.6g48.4g5.6g
Valittu annoskoko313g538kcal9.1g68.8g24.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g269kcal4.6g34.4g12.1g1.4g
Arvot/100g100g172kcal2.9g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705