Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 25g132kcal0.2g0.2g14.7g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20g0.3g1g
Grahamjauho 24g80kcal2.6g14.7g0.5g2.4g
Mustikka metsä- 98g43kcal0.5g6.3g0.6g3.2g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g20g23kcal0.5g0.8g2g0g
Rahka Milbona49g33kcal6g1.9g0.1g0g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1183kcal33.6g154.6g43.2g13.2g
Valittu annoskoko312g592kcal16.8g77.3g21.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna156g296kcal8.4g38.7g10.8g3.3g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.7g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163