Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)46g58kcal5.1g0.1g4.1g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl46g184kcal0g46g0g0g
Oivariini vähärasvainen15g84kcal0.2g0.2g9.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.6kcal0.8g1.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai45g157kcal5.4g31.9g0.9g1.3g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Raparperi 77g26kcal0.5g4.2g0.1g1.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen46g15kcal1.5g2.3g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Oivariini vähärasvainen6.9g38kcal0.1g0.1g4.1g0g
Perunajauho 1dl=70g4.6g15kcal0g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1188kcal27.4g183.4g36.8g4.8g
Valittu annoskoko312g594kcal13.7g91.7g18.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g297kcal6.9g45.9g9.2g1.2g
Arvot/100g100g190kcal4.4g29.4g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624