Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa104g18kcal0.4g2.6g0.6g0.7g
Sipuli, paistettu 21g21kcal0.3g1g1.7g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 52g155kcal9.3g0.6g12.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima12g48kcal3.6g0g3.7g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 52g71kcal9.7g0g3.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g732kcal47.8g14g53.6g4g
Valittu annoskoko312g366kcal23.9g7g26.8g2g
Annoskoko puolitettuna156g183kcal12g3.5g13.4g1g
Arvot/100g100g117kcal7.7g2.2g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945