Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa101g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Purjosipuli 53g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Paprika keltainen 20g6.1kcal0.2g1g0g0.4g
Tomaatti 50g12kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g4.4g10kcal0.6g1g0.4g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g265kcal5.4g16.4g19g6.4g
Valittu annoskoko312g133kcal2.7g8.2g9.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g66kcal1.4g4.1g4.8g1.6g
Arvot/100g100g42kcal0.9g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665