Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Sokeri 36g146kcal0g35.9g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 21g7.2kcal0.6g1.1g0g0g
Maito rasvaton 200ml21g7kcal0.7g1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g21g154kcal0.2g0.2g16.9g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.4g0.7g1.9g
Mustikka metsä- 53g23kcal0.3g3.4g0.3g1.7g
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g11g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1544kcal24.4g221.2g57.8g9.2g
Valittu annoskoko312g772kcal12.2g110.6g28.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g386kcal6.1g55.3g14.5g2.3g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678