Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 81g153kcal21.9g0g7.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 55g6.9kcal0.6g0.5g0.1g0.5g
Kurkku, tuore47g4.7kcal0.3g0.8g0g0.3g
Tomaatti, tuore114g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Sinappi 7.6g10kcal0.3g1.1g0.5g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix8.5g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g404kcal47.8g15.2g16.4g5g
Valittu annoskoko312g202kcal23.9g7.6g8.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g101kcal12g3.8g4.1g1.3g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763