Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g93g56kcal1.4g12.1g0.1g0.8g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g26g35kcal2.8g3.4g1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 129g82kcal3.9g6.2g4.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)39g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima10g40kcal3g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g531kcal31.2g45g24.4g2.2g
Valittu annoskoko312g266kcal15.6g22.5g12.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g133kcal7.8g11.3g6.1g0.6g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915