Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g107g149kcal17g2.7g7.9g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli53g96kcal3.6g2g8g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g47g164kcal6.1g31.4g1.2g3.3g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g43g107kcal7.2g0g8.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g61g12kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1060kcal69g77.4g51.6g8.6g
Valittu annoskoko312g530kcal34.5g38.7g25.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g265kcal17.3g19.4g12.9g2.2g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116