Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g74g64kcal12.3g1.7g0.5g0g
Kvinoa, jyvät41g153kcal5.3g28.2g2.5g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 102g0kcal0g0g0g0g
Persilja 21g5.6kcal0.3g0.2g0g1.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g21g80kcal6.8g0g5.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen41g14kcal1.4g2g0g0g
Rypsiöljy 2.8g24kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g688kcal52.4g65.4g23.2g8.6g
Valittu annoskoko313g344kcal26.2g32.7g11.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g172kcal13.1g16.4g5.8g2.2g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395