Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia182g255kcal31g0g14.6g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)4.3g18kcal0.3g2.7g0.6g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g114g34kcal1.1g6.8g0.2g0g
Rypsiöljy 12g109kcal0g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g832kcal64.8g19g55.4g0g
Valittu annoskoko313g416kcal32.4g9.5g27.7g0g
Annoskoko puolitettuna156g208kcal16.2g4.8g13.9g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435