Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g52g45kcal9.3g0.8g0.5g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)46g80kcal8g0g5.3g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g23g2.3kcal0.3g0.2g0g0.2g
Kurkku 46g5kcal0.3g0.6g0g0.3g
Tomaatti 46g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Paprika punainen 31g8.9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g61g40kcal7.9g1.2g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore9g2.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g386kcal52.8g13.2g12.4g3.4g
Valittu annoskoko312g193kcal26.4g6.6g6.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g97kcal13.2g3.3g3.1g0.9g
Arvot/100g100g62kcal8.5g2.1g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573