Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali109g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g11g30kcal2g0.1g2.5g0g
Siirappi 5.4g16kcal0g4g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g9g30kcal1g5.9g0.2g1.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 53g67kcal10.9g0g2.6g0g
Voi 7.2g53kcal0.1g0g5.9g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g484kcal32.2g36.2g23.2g10.2g
Valittu annoskoko313g242kcal16.1g18.1g11.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g121kcal8.1g9.1g5.8g2.6g
Arvot/100g100g77kcal5.2g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970