Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 52g179kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g29g119kcal0g29.3g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Voi 27g197kcal0.3g0.1g22g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)22g6.9kcal0.7g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Mustikka metsä- 87g38kcal0.4g5.6g0.5g2.9g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 54g32kcal5.3g1.6g0.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g20g79kcal0g19.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1375kcal28.8g191.6g50.6g9.4g
Valittu annoskoko313g688kcal14.4g95.8g25.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g344kcal7.2g47.9g12.7g2.4g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999