Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g95g19kcal1.2g2.8g0.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g30g12kcal0.4g2.4g0.1g0g
Isot katkaravut (rainbow)43g43kcal9.8g0g0.4g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g24g43kcal1.9g1.2g3.3g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 119g129kcal4.6g23.2g1.3g2.2g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g549kcal35.8g59.2g17.2g4.4g
Valittu annoskoko313g275kcal17.9g29.6g8.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g137kcal9g14.8g4.3g1.1g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614