Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 182g53kcal1.8g8.4g0.5g3.3g
Juustoraaste emmental punaleima39g152kcal11.3g0g11.7g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 13g34kcal3.5g0g2.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 78g258kcal1.6g2.3g27.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g993kcal36.4g21.4g83.4g6.6g
Valittu annoskoko313g497kcal18.2g10.7g41.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g248kcal9.1g5.4g20.9g1.7g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297718