Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g49g29kcal0.7g6.4g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lohifileepalat (Findus)82g106kcal17.2g0.4g4.1g0g
Purjosipuli 8.2g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kalaliemikuutio 3g9kcal0.3g1g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Vesi136g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl14g46kcal0.3g0.4g4.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g433kcal38.2g22.2g20.8g2g
Valittu annoskoko313g216kcal19.1g11.1g10.4g1g
Annoskoko puolitettuna156g108kcal9.6g5.6g5.2g0.5g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742