Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu51g65kcal5.6g0.2g4.6g0g
Sokeri 51g208kcal0g51.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 40g214kcal0.1g0.1g24.1g0g
Maito,kevyt (valio) 100g40g18kcal1.3g1.9g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g268kcal8g54.7g0.9g2.7g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Raparperi 48g16kcal0.3g2.6g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1597kcal30.8g226g60.4g6.8g
Valittu annoskoko313g798kcal15.4g113g30.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g399kcal7.7g56.5g15.1g1.7g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287