Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g30g55kcal0.8g2.4g4.6g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g73g124kcal14.6g0g7.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)76g266kcal9.7g53g1.4g2.4g
Plus maito (Valio), annos 100g15g6.1kcal0.8g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Ingman Pohjanpoika juusto23g90kcal5.5g0.5g7.3g0g
Tomaatti, tuore30g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1181kcal70.2g118.2g46.6g6.4g
Valittu annoskoko312g591kcal35.1g59.1g23.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g295kcal17.6g29.6g11.7g1.6g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445