Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali107g23kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha71g118kcal13.5g0g7.1g0g
Sipuli kuivattu 8.9g24kcal0.9g3.1g0.1g3.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi89g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g352kcal32g18g15g12.4g
Valittu annoskoko313g176kcal16g9g7.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna156g88kcal8g4.5g3.8g3.1g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987