Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g188g58kcal1.7g13.5g0.3g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)83g190kcal15.8g0g14.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g21g54kcal6.3g0.4g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g617kcal48.2g29.8g35.2g0.8g
Valittu annoskoko312g308kcal24.1g14.9g17.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g154kcal12.1g7.5g8.8g0.2g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353