Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte75g37kcal0.4g8.4g0.1g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton6.6g1.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)57g37kcal1.8g2.8g2g0g
Leivinjauhe1.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl60g223kcal7.2g44.6g1.3g2.1g
Kananmuna kuoreton29g42kcal3.5g0g2.9g0g
Sokeri38g153kcal0g37.6g0g0g
Oivariini vähärasvainen43g238kcal0.4g0.4g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1478kcal26.8g191.4g64.6g5.8g
Valittu annoskoko313g739kcal13.4g95.7g32.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g370kcal6.7g47.9g16.2g1.5g
Arvot/100g100g236kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983