Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Sokeri 62g253kcal0g62.2g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)49g352kcal0.4g0.4g39.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g218kcal6.5g44.4g0.8g2.2g
Leivinjauhe 2.4g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 24g11kcal0.7g1.2g0.4g0g
Sokeri 21g84kcal0g20.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.3g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Mantelilastu (A la meira)24g147kcal5.9g1.6g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2330kcal42g270.8g118.4g4.8g
Valittu annoskoko313g1165kcal21g135.4g59.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g583kcal10.5g67.7g29.6g1.2g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928