Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 142g30kcal1.3g3.6g0.4g2.7g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper142g412kcal36.9g0g29.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 28g251kcal0g0g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1386kcal76.4g7.2g117.2g5.4g
Valittu annoskoko312g693kcal38.2g3.6g58.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g347kcal19.1g1.8g29.3g1.4g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.2g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672