Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 60g38kcal1.8g2.9g2.1g0g
Uudet perunat keitetty97g74kcal1.6g15.6g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Keräkaali, 100g24g5.8kcal0.3g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g350kcal14.2g44.8g11.4g5.4g
Valittu annoskoko312g175kcal7.1g22.4g5.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g88kcal3.6g11.2g2.9g1.4g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.2g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745