Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g85g144kcal16.1g0g8.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 85g29kcal0.9g4.6g0.2g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 127g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.3g4.5kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.1g5.5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g378kcal35.4g13.2g18.8g5.6g
Valittu annoskoko313g189kcal17.7g6.6g9.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g94kcal8.9g3.3g4.7g1.4g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301303