Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 202g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g67g210kcal13.4g1.3g16.8g0g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10.1g0g
Kananmuna kuoreton 34g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g767kcal37.4g12.8g62.2g2.8g
Valittu annoskoko313g384kcal18.7g6.4g31.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g192kcal9.4g3.2g15.6g0.7g
Arvot/100g100g123kcal6g2g10g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301443