Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g170g665kcal10.2g52.5g46.2g23.2g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g17g68kcal0.1g14.7g0.9g0g
Vesi51g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 5.8g13kcal0g3.1g0g0.1g
Mustikka metsä- 61g27kcal0.3g3.9g0.4g2g
Sokeri 6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1601kcal21.2g162g95g50.6g
Valittu annoskoko312g801kcal10.6g81g47.5g25.3g
Annoskoko puolitettuna156g400kcal5.3g40.5g23.8g12.7g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448