Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 136g305kcal9.1g55.3g1.9g14.9g
Voi 51g373kcal0.6g0.2g41.8g0g
Valkosipuli 21g22kcal1.6g3.4g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 51g68kcal1.4g1.6g6.2g0g
Maustekurkku51g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1554kcal26.2g124g100.2g32.4g
Valittu annoskoko313g777kcal13.1g62g50.1g16.2g
Annoskoko puolitettuna156g389kcal6.6g31g25.1g8.1g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301534