Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 85g22kcal0.4g3.6g0.2g1.6g
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 7.4g2.6kcal0.3g0.1g0g0.2g
Timjami 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 148g340kcal18.6g1.1g29.4g0g
Oliiviöljy 18g163kcal0g0g18.4g0g
Persilja 15g4kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1083kcal40.2g13.4g96.4g8.2g
Valittu annoskoko313g542kcal20.1g6.7g48.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g271kcal10.1g3.4g24.1g2.1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996