Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g82g63kcal1.9g0.4g6g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 55g66kcal1.7g2.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g332kcal10g19.2g23.4g2.4g
Valittu annoskoko312g166kcal5g9.6g11.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g83kcal2.5g4.8g5.9g0.6g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612