Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g100g130kcal16g0g7.4g0g
Maustekurkku46g7.5kcal0.3g1.4g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)30g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka30g3kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g15g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 58g171kcal0.9g3.7g17.3g0g
Kananmuna, keitetty 33g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g740kcal44.6g14.2g56.6g3.6g
Valittu annoskoko312g370kcal22.3g7.1g28.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g185kcal11.2g3.6g14.2g0.9g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780