Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g26g190kcal0.3g0.3g20.8g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g195g654kcal25.4g132.8g2.9g12.5g
Kanttarelli, tuore, annos 50g33g4.9kcal0.6g0.1g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g6.5g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g33g126kcal10.7g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1968kcal74.8g269.2g66.4g27.4g
Valittu annoskoko313g984kcal37.4g134.6g33.2g13.7g
Annoskoko puolitettuna156g492kcal18.7g67.3g16.6g6.9g
Arvot/100g100g315kcal12g43.1g10.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333