Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g154g37kcal1.8g5.2g0.3g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.3g0.2g2.2g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g3.8g32kcal0g0g3.8g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g188kcal4.6g21.2g8.6g10.8g
Valittu annoskoko313g94kcal2.3g10.6g4.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna156g47kcal1.2g5.3g2.2g2.7g
Arvot/100g100g30kcal0.7g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886