Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman137g232kcal16.4g0g13.6g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.8g11kcal0.4g0.7g0.7g0g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)85g51kcal0.9g3.8g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.2g0.1g0.4g
Rypsiöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g808kcal37.4g23.4g52.6g0.8g
Valittu annoskoko313g404kcal18.7g11.7g26.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g202kcal9.4g5.9g13.2g0.2g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305475