Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto105g314kcal23g0g25.1g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Paprika punainen 67g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Parsakaali pakaste Rainbow126g25kcal3.8g2.5g0g3.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g14g22kcal0.3g0.5g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g786kcal55.4g12g57.8g8.8g
Valittu annoskoko313g393kcal27.7g6g28.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g197kcal13.9g3g14.5g2.2g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235