Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 123g30kcal2.2g2.7g0.4g2.8g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)25g21kcal0.2g0.9g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 123g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Aurajuusto25g84kcal4.9g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g296kcal15.6g9.4g20g6.2g
Valittu annoskoko312g148kcal7.8g4.7g10g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g74kcal3.9g2.4g5g1.6g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251