Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 197g70kcal0.3g14g0.2g3.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 23g166kcal0.1g0g18.7g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g37g144kcal0.1g35.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.2g0.2g0.6g
Kaurahiutaleita(lidl)25g86kcal3.4g13.8g1.7g2.5g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g12g75kcal3.1g1.7g6.1g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1193kcal17.2g153.4g53.8g15.8g
Valittu annoskoko313g597kcal8.6g76.7g26.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna156g298kcal4.3g38.4g13.5g4g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258