Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 72g13kcal1.3g0.3g0.4g1.4g
Atria broilerin fileesuikale naturell54g59kcal12.4g0g1.1g0g
Voi 7.6g55kcal0.1g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g36g58kcal0.8g1.4g5.4g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g81g27kcal2g4.1g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g456kcal34.4g18.4g26.8g9.4g
Valittu annoskoko313g228kcal17.2g9.2g13.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g114kcal8.6g4.6g6.7g2.4g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901