Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g38kcal1.1g6.9g0.2g1.7g
Kaurahiutale 9g34kcal1.3g5.1g0.7g0.9g
Auringonkukansiemen 34g201kcal7.8g4.3g16.7g2g
Siirappi 6.8g20kcal0g5g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 95g327kcal9.7g66.6g1.1g3.3g
Kuivahiiva, annos 11g2.5g8.9kcal1.1g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1323kcal42g177.8g45.2g15.8g
Valittu annoskoko313g662kcal21g88.9g22.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna156g331kcal10.5g44.5g11.3g4g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453