Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis201g226kcal44.3g0g6g0g
Porkkanaraaste 200g42g11kcal0.3g2.2g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)8.4g31kcal1.2g6.1g0.2g0.3g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis31g35kcal6.9g0g0.9g0g
Porkkanaraaste 200g6.5g1.8kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1.3g4.8kcal0.2g0.9g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g676kcal106.6g21.4g19.2g3.6g
Valittu annoskoko312g338kcal53.3g10.7g9.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g169kcal26.7g5.4g4.8g0.9g
Arvot/100g100g108kcal17.1g3.4g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852