Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl53g16kcal2.4g1g0.2g0.9g
Kukkakaali 91g22kcal1.6g2g0.3g2.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g6.7kcal0g0g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen61g20kcal2g3g0g0g
Vesi91g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g139kcal12.4g13.6g2.6g6.6g
Valittu annoskoko313g69kcal6.2g6.8g1.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g35kcal3.1g3.4g0.7g1.7g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892