Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 213g304kcal26.6g0.6g21.8g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g79g265kcal18.2g0g21.4g0g
Voi 20g147kcal0.2g0.1g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1432kcal90g1.4g119.4g0g
Valittu annoskoko313g716kcal45g0.7g59.7g0g
Annoskoko puolitettuna156g358kcal22.5g0.4g29.9g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308521