Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 101g36kcal0.2g7.2g0.1g2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 38g202kcal0.1g0.1g22.7g0g
Kananmuna kuoreton 42g59kcal5.2g0.1g4.3g0g
Sokeri 43g174kcal0g42.9g0g0g
Maapähkinä 18g100kcal4.5g2.3g7.6g2.8g
Korppujauho 51g185kcal5.3g37.8g0.5g2.7g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g5g17kcal0.6g3g0.1g0.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 13g4.3kcal0.4g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1570kcal32.8g191.2g70.6g16.2g
Valittu annoskoko313g785kcal16.4g95.6g35.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna156g393kcal8.2g47.8g17.7g4.1g
Arvot/100g100g251kcal5.2g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739