Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 119g19kcal0.9g2.4g0.1g2.4g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.1g8kcal0.3g0.3g0.6g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g12g30kcal0.7g0.4g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g120kcal4.2g7.4g7g5.2g
Valittu annoskoko313g60kcal2.1g3.7g3.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g30kcal1.1g1.9g1.8g1.3g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310093