Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 31g4.9kcal0.2g0.6g0g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g44g15kcal0.7g3g0g0.6g
Tonnikala vedessä, rainbow61g61kcal12.2g0.3g1.2g0g
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.5g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 15g48kcal1.3g8.8g0.5g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15031g119kcal8.9g0.5g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1545kcal59.8g111.4g93.8g10.8g
Valittu annoskoko313g772kcal29.9g55.7g46.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna156g386kcal15g27.9g23.5g2.7g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094