Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g36g39kcal1.1g1.1g3.6g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g56g31kcal1g3.7g1.3g0.7g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g40g120kcal3.4g21.7g1.8g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka115g193kcal22.9g0g11.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g2.9g4.9kcal0.2g0.5g0.3g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g2.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio17g50kcal4.5g0g3.6g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%43g123kcal13.3g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1122kcal92.8g54.2g58.8g1.4g
Valittu annoskoko313g561kcal46.4g27.1g29.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g281kcal23.2g13.6g14.7g0.4g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310364