Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%155g264kcal31.1g0g15.5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)25g51kcal1g8.8g0.8g0g
Korppujauho 10g36kcal1g7.3g0.1g0.5g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g78g105kcal2.3g3g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 21g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Puolukka 23g9kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g989kcal76.4g41.6g56g2.2g
Valittu annoskoko313g494kcal38.2g20.8g28g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g247kcal19.1g10.4g14g0.6g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667