Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g110g805kcal1.1g1.1g88.2g0g
Kananmuna kuoreton 162g231kcal20.2g0.5g16.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g15g58kcal0.3g14.3g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)5.1g0.5kcal0.1g0g0g4.4g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton18g57kcal4.1g1.9g3.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2325kcal51.6g41.4g217g8.8g
Valittu annoskoko312g1163kcal25.8g20.7g108.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g581kcal12.9g10.4g54.3g2.2g
Arvot/100g100g372kcal8.3g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546